100.Yıl Ortaokulu

Telefon : 0(426)2131054
WEB https://bingol100yilortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yenişehir Mah. Hastane Caddesi Bingöl /Merkez
VİZYON : Okulumuz Fen, Anadolu ve meslek liselerine en çok öğrenci veren, çevresinde tercih edilen, Sosyal faaliyetlerin etkili biçimde yapıldığı, fiziki mekânın temiz ve sağlıklı olduğu, öğrencilerimizin kendilerini güven içinde hissettikleri, Öğrencilerin yaşadıkları çevrenin sorunlarına duyarlı, okuyan, sorunlara çözüm üretebilen, tartışabilen, işbirliği yapabilen, paylaşmayı bilen, öğrenmeyi öğrenebilen Yönetimi, öğretmen, öğrenci, veli ve destek personelinin aktif bir biçimde katıldığı yüksek karakterli bireylerden oluşan, Kendisine özgü bir kültürü olan, çevresinde örnek alınan model okul olsun.
MİSYON : Bütün öğrencileri çevresindeki ilköğretim okulları içerisinde en yüksek düzeyde bilgi donanımına sahip, hedeflenen davranışları kazanmış, kendini ifade edebilme gücünü geliştirmiş, kendine ailesine, çevresine, ülkesine yararlı ,hayata ve bir üst eğitim kurumuna hazır bireyler yetiştirmek; Okul toplumunu oluşturan yönetici; Öğretmen, öğrenci ve destek personelinin sorumluluklarının bilincinde, kendine güvenen, değişme yenileşme ve gelişme arzusunda olmaları için; Öğretmen ve öğrencilerimizin değişen bilgi teknolojisinden yararlanarak öğrenmeyi öğrenen bireyler olmaları için; Velilerimizin okul toplumunun vazgeçilmez üyeleri olarak okulun en büyük destekleyicileri ve yönetimde söz sahibi olmaları için; Çevresindeki imkanlardan cn üst seviyede yararlanarak okulumuzun çağdaş, demokratik, katılımcı ,fırsat eşitliğinin sağlandığı çevresine katına değer yaratan bir kurum olması için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Okulumuzda Normal Öğretim Yapılmaktadır
Saatler : 07:00-13:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Okulumuz doğalgaz ile ısınmaktadır.
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi Bingöl / MERKEZ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Şehir Merkezinde Yer Almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :